FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spurs meldt zich in Rotterdam met formeel bod’

Tottenham Hotspur bereidt momenteel een formeel bod voor op Feyenoord-trainer Arne Slot. Hier maakt het Engelse medium The Athletic melding van. De Rotterdammers kunnen dus eerdaags een belletje verwachten vanuit Londen.

Slot ligt op poleposition voor de functie van manager bij de Premier League-subtopper. Sinds het vertrek van Antonio Conte bij The Spurs zijn de Londenaren op zoek naar een nieuwe manager. Eerder werden ook al Roberto De Zerbi and Luis Enrique gelinkt aan de functie, maar Slot geldt inmiddels als voornaamste kandidaat.

‘Tottenham is op zoek naar een kandidaat die een culturele verandering bij de club teweeg kan brengen, elk aspect van de club weer bij elkaar kan brengen en de speelstijl nieuw leven kan inblazen’, weet The Athletic. Slot zou voor The Spurs een interessante optie zijn, omdat hij dezelfde ‘kwaliteit vertegenwoordigt’ als voormalig manager Mauricio Pochettino dat deed. De Argentijnse oefenmeester is op zijn beurt hard op weg naar Chelsea.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *