FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Streng Feyenoord wil op korte termijn duidelijkheid van Slot’

Feyenoord gaat niet nog drie á vier weken wachten voordat het duidelijkheid krijgt van Arne Slot. De Rotterdammers willen weten waar ze aan toe zijn met het oog op volgend seizoen. Hier maakt clubwatcher Mikos Gouka melding van.

Gouka opent in de podcast van de krant: “Het is een heel aparte situatie. Slot zegt: ‘Ik hoop snel op duidelijkheid’, maar er is gewoon duidelijkheid. Er is namelijk geen club die zich voor hem heeft gemeld en hij heeft een doorlopend contract. Voor hem is alleen de vraag: klopt de club echt bij Feyenoord aan en zo ja, wat doet Feyenoord dan?”

“Voor Feyenoord is het helder, Te Kloese heeft een helder verhaal afgestoken. Er is geen club gekomen, dus waarom zou hij dan praten over een eventueel vertrek van de trainer? Daarnaast willen ze hem niet kwijt en heeft hij nog een tweejarig contract.” Feyenoord zal dus een stevige vergoeding eisen. “Het record is Nagelsmann voor 25 miljoen euro. Als Feyenoord zo’n bedrag, of iets minder wil hebben, gaat Spurs er dan mee akkoord? Of wil Slot het dan harder spelen?”

Woensdag reist de zaakwaarneemster van Slot af naar De Kuip om hierover te onderhandelen. Voor Feyenoord is enige haast geboden, weet Gouka. “Deze laatste weken maken niet zoveel uit, maar na Vitesse moet het vizier vol op het nieuwe seizoen. Het prolongeren van de titel, ver komen in de Champions League; daar moet alles op gericht zijn. Dan kan het niet zo zijn dat dit nog drie of vier weken duurt en dat hij dan alsnog weg is. Het moet snel duidelijk zijn. Dat gaat Feyenoord ook wel duidelijk maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *