FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ajax-speler: ‘Ik ben benieuwd hoe Slot te werk gaat’

Jurrien Timber heeft Feyenoord gisteren in het programma ‘Rondo’ gefeliciteerd met het landskampioenschap. Hij roemt vooral het collectief van de Rotterdammers.

“Het is vaker gezegd: als je naar de individuen kijkt, hebben wij misschien een beter team dan zij. Maar als je kijkt naar het team… Daar zit het beter in elkaar dan bij ons. Dat zag je in de tweede helft tegen Feyenoord (2-3, red.).”

De tweelingbroer van Timber, Quinten Timber, is met Feyenoord kampioen geworden. De Ajacied is onder de indruk van het werk van Arne Slot. “We hebben het erover. Ik ben ook benieuwd hoe Slot te werk gaat. Ik hoor van meerdere mensen verhalen. Owen (Wijndal, red.) heeft ook met hem gewerkt (bij AZ, red.) en die is ook lovend.”

Waar Ajax zich opmaakt voor een belangrijke wedstrijd tegen FC Twente, geniet de Feyenoord-selectie van een aantal vrije dagen op Ibiza. “Ik heb een filmpje binnengekregen, het is wel feest daar”, zegt Timber over een video van zijn broer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *