FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Peter Bosz zou mijn eerste keus zijn voor Feyenoord’

Mocht Arne Slot deze zomer toch vertrekken bij Feyenoord dan moeten de Rotterdammers opzoek naar een vervanger. En volgens analist en voormalig speler Harry van der Laan zou Peter Bosz een perfectie vervanger voor hem zijn.

Die ligt niet zo goed bij sommige mensen binnen de club, maar dat begrijp ik niet zo goed. Hij heeft dezelfde positieve spelopvatting waar ze al aan gewend zijn”, zegt de voormalig spits bij RTV Rijnmond. Bosz was tussen 2006 en 2009 weinig succesvol als technisch manager in De Kuip. Bovendien heeft hij als trainer een verleden bij aartsrivaal Ajax.

Ali Boussaboun doet een andere suggestie. “Mijn keuze zal meerdere mensen misschien verbazen: Dick Schreuder. Als je puur kijkt naar de manier van voetballen. Dominant, aanvallend, hij is iemand met potentie die nog kan groeien, dus waarom niet? Hij heeft fantastisch voetbal laten zien met PEC.” De 51-jarige coach dwong met de Blauwvingers promotie naar de Eredivisie af. Hij ligt nog wel tot medio 2025 vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *