FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Te Kloese al bezig met toekomst na Slot, Marcel Keizer in beeld’

Dennis te Kloese, de directeur van Feyenoord is op de achtergrond al bezig met het tijdperk na Arne Slot. Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam melding van. De oefenmeester flirt momenteel met de Engelse club Tottenham Hotspur en hij zou zomaar kunnen vertrekken.

Te Kloese hoopt de 44-jarige oefenmeester te behouden, maar heeft al voorgesorteerd op een mogelijke exit. “Jon Dahl Tomasson is kandidaat”, stelt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. “Die is in elk geval gevraagd naar zijn situatie. Dat is het met Don Dennis, die is bezig met de toekomst.”

“Hij denkt niet: we leggen alles in handen van Arne”, vervolgt de clubwatcher. Naast Tomasson houdt Feyenoord ook meerdere ‘talentvolle trainers’ in de gaten. “Die in de toekomst mogelijk wat kunnen betekenen. Maar iemand als Dick Schreuder, die volgen ze ook. Niet om meteen aan te stellen, maar ze brengen wel in kaart hoe hij zijn ploeg laat voetballen.”

Krabbendam noemt ook de namen van Marcel Keizer en Peter Bosz. Tot dusver is nog geen van de trainers actief benaderd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *