FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tien miljoen pond geboden voor handtekening van Arne Slot’

Tottenham Hotspur is bereid om een transfersom van 11,4 miljoen euro neer te tellen voor Arne Slot. Hier maakt het Engelse medium The Daily Mirror melding van.

Als de onderhandelingen tussen zaakwaarnemer en Rafaela Pimenta en Feyenoord woensdag soepel verlopen, denkt het Britse tabloid te weten dat Slot ‘in de loop van volgende week’ wordt aangekondigd als nieuwe Spurs-manager. De gevierde oefenmeester is door CEO Daniel Levy gebombardeerd tot kandidaat nummer één voor de vacature in Noord-Londen.

‘Het is waarschijnlijk dat er alleen overeenstemming wordt bereikt, wanneer Tottenham zich respectvol gedraagt’, schrijft The Mirror. Daarvoor zou ten minstens 10 miljoen pond, omgerekend zo’n 11,4 miljoen euro, naar Rotterdam-Zuid worden overgemaakt. Naast Slot moet ook Marino Pusic naar The Lillywhites komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *