FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Akkoord nabij tussen Feyenoord en Tottenham Hotspur’

Volgens The Daily Mail naderen Tottenham Hotspur en Feyenoord een akkoord over succestrainer Arne Slot. Er zou een bedrag van 11 miljoen euro gemoeid zijn met de overgang.

Dat is beduidend minder dan waar het Algemeen Dagblad gisteren mee kwam. Zij stelden dat Slot ongeveer evenveel moest gaan opleveren als Graham Potter (18 miljoen) en Julian Nagelsmann (25 miljoen). Toch moet Tottenham behoorlijk diep in de buidel tasten. Het contract van Slot loopt door tot medio 2025 en daarin staat een clausule van vijf miljoen euro, maar deze geldt pas in de zomer van 2024. Daarom kan Feyenoord een hoge transfersom vragen voor de succesvolle trainer.

Wanneer Slot voor 11 miljoen de overstap zou maken naar Noord-Londen, dan wordt hij de 4e duurste trainer ooit (qua transfersommen). Naar verwachting zal Slot zijn assistent Marino Pušić meenemen naar Tottenham. Daarnaast staat Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü in de nadrukkelijke belangstelling van de Engelse club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *