FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Blikvanger is deze zomer te duur voor Feyenoord’

Milan van Ewijk is dit seizoen ‘on fire’ bij SC Heerenveen. Ook gisteren maakte de vleugelback van Heerenveen weer indruk in het uitduel tegen PSV. Analist en voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk ziet het helemaal in hem zitten.

Van Hooijdonk, die in Eindhoven aanwezig was om de verrichtingen van zijn zoon te aanschouwen, vond Van Ewijk met ‘kop en schouders’ de beste man van het veld. Aan tafel bij Studio Voetbal liet Van Hooijdonk dan ook niets te snappen van het beleid van de Nederlandse topclubs zoals Ajax, Feyenoord en PSV. “Dit is weer het bewijs dat de topclubs in Nederland hebben zitten slapen, want deze jongen gaat in de zomer voor veel geld verkocht worden.”

Volgens Van Hooijdonk zal Van Ewijk komende zomer te duur zijn voor de Nederlandse topclubs. “Die zit niet meer in de range van Nederlandse clubs, helaas. Jammer dat deze jongen straks ook vertrekt. Ook Rafael van der Vaart sprak zijn bewondering uit voor de vleugelverdediger. “Hij lijkt een beetje op Denzel Dumfries, maar dan met zachte voeten. Hij vind hem niet beter, maar ik word wel altijd blij als ik naar hem kijk. Als ik PSV was, zou ik het aandurven om hem te halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *