FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV overweegt Tomasson aan te stellen als nieuwe trainer’

Gisteren werd bekend dat Ruud van Nistelrooy per direct opstapt als trainer van PSV. De Eindhovenaren moeten nu dus opzoek naar een vervanger voor hem. En in Jon Dahl Tomasson zouden ze een goede kandidaat zien.

Het Twitteraccount Feyenoordtransfermarkt claimt zelfs dat er contact is geweest tussen beide partijen. De Deense oud-spits deed het dit seizoen voortreffelijk met Blackburn Rovers in de Engelse Championship.

Maar Tomasson is niet de enige kandidaat in Eindhoven; ook de naam van Peter Bosz zingt volgens FTM nadrukkelijk rond in en rond het Philips Stadion. Bosz is clubloos en werkte eerder al bij onder meer Heracles, Vitesse, Ajax, Dortmund, Leverkusen en het meest recent Olympique Lyon.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *