FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoorder zet krabbel in de KKD

Roda JC heeft Rodney Kongolo gecontracteerd. De verdediger tekent in Kerkrade een contract tot medio 2025. Hij komt transfervrij binnen. Zijn laatste club was Cosenza Calcio.

“We zijn heel blij dat we enkele dagen na het einde van de competitie onze eerste aanwinst voor het komende seizoen al kunnen vastleggen. Hiermee willen we daadkracht tonen in de wederopbouw van de club richting het nieuwe seizoen”, zegt Robbie Servais, manager voetbalzaken van Roda JC. “Met Rodney voegen we body en loopvermogen toe aan onze selectie. Daarnaast heeft hij een uitstekende jeugdopleiding gehad en neemt hij veel Eredivisie-ervaring met zich mee.”

“Ik heb Rodney leren kennen tijdens zijn stage bij Emmen”, legt nieuwbakken Roda-hoofdtrainer Bas Sibum uit. “Hij heeft aangetoond over de juiste mentaliteit te beschikken. Daarnaast is het een goede voetballer met een groot loopvermogen. Ik ben dan ook heel blij dat we hem aan onze selectie voor komend seizoen kunnen toevoegen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *