FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Deze twee basisspelers zullen deze zomer vertrekken’

Feyenoord zal volgend jaar actief zijn in de Champions League. Maar zullen dit vermoedelijk doen zonder Orkun Kokcu en Oussama Idrissi. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Het AD schrijft op donderdagavond over de verwachtingen van de trainer en algemeen directeur Dennis te Kloese: “Te Kloese en Slot houden uiteraard rekening met een vertrek van aanvoerder Orkun Kökcü en met het feit dat huurling Oussama Idrissi in principe zal terugkeren naar Sevilla.”

Daar staat echter iets tegenover… “Dat Sebastian Szymanski naar alle waarschijnlijkheid nog een seizoen bij Feyenoord blijft, de Rotterdammers kunnen weer profiteren van de regelgeving van de UEFA en de FIFA die buitenlandse spelers van Russische clubs de mogelijkheid biedt om hun verbintenis in Rusland op te schorten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *