FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

KLAPPER! Slot tekent zelfs een jaar bij en haalt clausule uit contract

Arne Slot heeft zijn contract bij Feyenoord opengebroken en verlengd tot medio 2026. Ook heeft hij een clausule uit zijn contract gehaald waardoor hij aan het eind van volgend seizoen voor een bepaald bedrag weg kon.

De trainer wil graag voor het avontuur bij Feyenoord gaan. “Ik ben hier nog niet klaar”, zegt Slot op de clubsite. “We hebben een prachtig seizoen gehad met Feyenoord, met het kampioenschap als schitterende beloning voor al het harde werk dat verzet is, maar ik wil ontzettend graag verder bouwen. Na de zomer wacht een avontuur in de Champions League en er is een landstitel te verdedigen. Genoeg om naar uit te kijken, dus ik ben er trots op om in Rotterdam trainer van Feyenoord te zijn en te blijven.”

In het contract van Slot zat een clausule dat de trainer in de zomer van 2024 voor een gelimiteerde afkoopsom kon vertrekken bij Feyenoord. Op de persconferentie gaf de Bergentheimer aan dat die clausule eruit is gehaald. Het is niet bekend of er een andere clausule is of dat die is verschoven naar het jaar erop.

Slot kon naar vele clubs in de Premier League, waaronder Tottenham, maar blijft in Rotterdam. In 2021 tekende de trainer voor Feyenoord en in zijn eerste jaar bereikte hij de finale van de Conference League. In de zomer gingen veel spelers weg, maar er kwamen goede alternatieven voor terug en dit jaar kon de oefenmeester Feyenoord kampioen maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *