FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord waagt poging voor Griekse spits’

Tasos Douvikas heeft zich met zijn goede spel bij FC Utrecht in de belangstelling gespeeld van Ajax, Feyenoord en PSV. Hier maakt de sportjournalist Raad Kasim melding van.

Hij scoorde dit seizoen al achttien keer en laat daarmee, met nog één speelronde te gaan, Xavi Simons (zeventien) en Sydney van Hooijdonk (zestien doelpunten) achter zich. Eerder werden de Schotse topclubs Rangers FC en Celtic ook al aan Douvikas gelinkt, door het Britse medium TEAMTalk.

Feyenoord is met Santiago Giménez en Danilo Pereira voor nu nog goed bezet in de punt van de voorhoede, PSV heeft alleen Luuk de Jong aangezien Fábio Silva vermoedelijk terugkeert naar Wolverhampton Wanderers. Bij Ajax is Dusan Tadic het enige alternatief achter Brian Brobbey, want Lorenzo Lucca is slechts gehuurd (van Pisa).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *