FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ook bij geen Champions League was ik bij Feyenoord gebleven’

Arne Slot is blij dat hij ook na de zomer aan het roer staat bij Feyenoord. De oefenmeester verlengde deze week zijn contract tot medio 2026 en gaat volgend seizoen de Champions League in met de Rotterdammers. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Vitesse ging hij hier op in.

“Je hebt nooit de zekerheid hoe vaak je de kans krijgt om actief te zijn in de Champions league. Het is een geweldige competitie waar je nieuwsgierig naar bent wat voor uitwerking het heeft op de spelers. Het is een mooie uitdaging op Champions League te spelen, alleen als we geen Champions League hadden gehaald was ik ook bij Feyenoord gebleven. Dit was dus geen doorslaggevende factor.”

Arne Slot beeld zich alvast in hoe zijn eerste wedstrijden in het miljoenenbal zullen zijn: “Ik denk vooral dat je nog meer kwaliteit tegen je hebt dan in de Conference League of de Europa League, dus je moet je er nog beter tegen wapenen. Dus dat zou kunnen betekenen dat het meer van ons vergt. Maar ik heb niet het idee dat ik mijn manier van werken ga aanpassen. Het is wel interessant om mee te maken, misschien zeg ik wel na twee wedstrijden, dit is wel iets waar ik nog niet over na heb gedacht.”

“AS Roma kunnen we tegen komen in de Champions League en Olympique Marseille speelde afgelopen seizoen Champions League, dus het is niet dat we een compleet ander niveau tegen gaan komen. Het hangt van de loting af, maar als we een bepaalde club niet treffen zou het een hoop schelen”, sluit de succescoach met een knipoog af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *