FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Slot probeert met alle macht speler te behouden’

Arne Slot hoopt dat Orkun Kokcu ook na de zomer nog zijn aanvoerder is bij Feyenoord. Hij weet niet of zijn beslissing om nog een seizoen trainer te blijven invloed heeft op de keuze van de middenvelder.

“Ik weet niet of je die vraag aan mij moet stellen of dat kan veranderen. Die zul je aan hem moeten stellen. Jij zegt: ‘we gaan ervanuit dat hij gaat’. Dat dachten jullie van mij ook en dat is ook niet waar gebleken. Orkun is een geweldige speler, kwalitatief kan hij een hoger niveau aan. Maar ja, wij gaan ook als Feyenoord zijnde op een hoger niveau actief zijn. Althans, in ieder geval in Europa. Dus voor hem ook ene prachtige kans. Ja, ik zal er alles aan doen om te proberen hem te houden, dat lijkt me duidelijk.”

Slot vertelt over zijn band met de Turkse middenvelder: “Hij is een speler van mij die ik enorm waardeer, als mens en als speler. En ik heb de indruk dat andersom ook geldt. Dat wil niet zeggen dat ik niet zonder hem kan of hij niet zonder mij kan. Hij heeft het volste recht om zijn keuzes naast elkaar te leggen en als hij dan vervolgens een andere keuze maakt dan ik en hij zegt ‘ik ga wel naar het buitenland’, dan is dat zo. Dan zal er een mooie transfersom tegenover staan en bouwen wij verder met de jongens die er zijn en gaan we dat geld weer goed investeren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *