FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord is volgend seizoen de grote favoriet’

Analisten Ruud Gullit en Youri Mulder vinden Feyenoord het volgend seizoen de favoriet voor de titel. Dit laten ze weten in het programma Voetbal Cafe van Ziggo Sport.

Gullit vindt het in eerste instantie geweldig dat Slot, die twee weken geleden kampioen werd, ook volgend jaar aan Feyenoord verbonden blijft. “Ook geweldig voor Feyenoord, dat ze zover zijn gegaan. Ik vind het knap van hem. Maar volgend jaar móet je wel gaan presteren.”

Mulder is het daarmee eens, stellende dat er nu andere verwachtingen rondom de Rotterdammers worden gecreëerd. “Feyenoord gaat volgend seizoen als favoriet voor de titel het seizoen in. Ajax is een grote bende, bij PSV is het chaos… Gaat AZ of FC Twente kampioen worden? Nee. Maar Feyenoord wel met Slot. Het was in de jaren ’70 of met Johan Cruijff toen Feyenoord voor het laatst favoriet was.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *