FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Drie Feyenoorders in definitieve selectie van Oranje

Bondscoach Ronald Koeman heeft de definitieve selectie bekend gemaakt van het Nederlands elftal. Zo zijn Jasper Cillessen en Steven Berghuis gepasseerd door hem, maar zit Tijjani Reijnders er wel bij.

De 24-jarige middenvelder van AZ heeft een sterk seizoen achter de rug en wordt daar nu voor beloond door Koeman. Andries Noppert, die afgelopen weekend na vier maanden blessureleed zijn rentree maakte en niet tot de voorlopige selectie behoorde, is eveneens opgenomen in de Oranje-selectie. Naast Berghuis en Verbruggen zijn ten opzichte van de voorselectie ook Bart Verbruggen, Kenny Tete, Stefan de Vrij, Davy Klaassen en Brian Brobbey afgevallen.

“Deze finaleronde van de Nations League is een kleine eindronde. En zo benaderen wij hem ook. We moeten dus rekening houden met blessures en afvallers. Omdat we aan het einde van het seizoen zitten, is het lastig om spelers last-minute op te roepen. Daarom hebben we ervoor gekozen om 26 spelers uit te nodigen. Dat geeft ons de mogelijkheid om eventuele personele problemen op te vangen”, licht Koeman zijn selectie toe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *