FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord opent gesprekken met Eredivisie-aanvaller (20)’

Feyenoord is in gesprek met de entourage van Groningen-spits Ricardo Pepi. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De landskampioen van Nederland wil Pepi graag overnemen van FC Augsburg, dat hem dit seizoen verhuurde aan FC Groningen. De twintigjarige Amerikaan kwam voor die ploeg ondanks een dramatisch seizoen tot twaalf goals en drie assists in 28 competitiewedstrijden.

Pepi gaf zelf al meermaals aan dat hij niet terug wil naar Augsburg en de Eredivisie als een uitstekende competitie voor zijn ontwikkeling ziet. Het is nog niet bekend of Feyenoord aan huur, of aan een permanente deal denkt. Veel zal afhangen van of Santiago Giménez nog gaat vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *