FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Manhoef zou een versterking zijn voor Feyenoord’

Million Manhoef zou volgens de analisten van Studio Voetbal een aanwinst zijn voor Feyenoord. De vleugelspeler van Vitesse noteerde dit seizoen negen goals en vijf assists.

Arno Vermeulen vindt Manhoef ‘echt een sensatie’ bij Vitesse. De 21-jarige rechtervleugelspeler was dit seizoen in 33 duels goed voor 9 doelpunten en 5 assists; vorige week maakte hij nog een hattrick tijdens de 6-0 zege op FC Groningen. “Dat vind ik echt een sensatie dit seizoen. Ik had niet gedacht dat die jongen zich zo zou ontwikkelen”, aldus Vermeulen.

“Ik houd enorm van dit soort explosieve, doelgerichte spelers. Hij heeft nota bene in het verleden nog back gespeeld. Met zijn snelheid en explosiviteit zit er ook nog wel rek in. Ik denk dat veel ploegen zo’n speler wel zouden willen hebben”, stelt de NOS-commentator. Pierre van Hooijdonk reageert: “Dit zou toch een geweldige aanwinst voor Feyenoord zijn?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *