FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Amad Diallo in beeld bij Feyenoord als zomerse versterking’

Feyenoord is voornemens om deze zomer te gaan shoppen bij Manchester United. Volgens het medium 1908 willen ze aanvaller Amad Diallo deze zomer naar Rotterdam halen.

In de zomer van 2021 werd Diallo al serieus genoemd in relatie tot Feyenoord. Een tijdelijke overstap naar Rotterdam leek aanstaande, maar de rechtsbuiten van Manchester United raakte op het laatste moment geblesseerd tijdens een training in Engeland. Twee jaar later is de interesse er opnieuw.

Volgens de genoemde website overweegt Feyenoord deze zomer een nieuwe poging te wagen om Diallo (20) alsnog aan de selectie toe te voegen. Concreet is de interesse nog niet, maar in Rotterdam-Zuid zou dit een serieuze optie zijn. Versterking voor de vleugels lijkt in ieder geval een wens te zijn.

Diallo werd dit seizoen door Manchester United uitgeleend aan Sunderland. Met veertien doelpunten en vier assists had de aanvaller zijn waarde voor de club. In Manchester loopt zijn verbintenis door tot de zomer van 2025.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *