FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat volle bak en troeft concurrent af’

Feyenoord gaat vol voor de komst van Ricardo Pepi. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Ook PSV is voor hem in de markt maar de Rotterdammers drukken nu echt door voor de Amerikaan.

“Hij gaat FC Augsburg zeker verlaten”, luidt de conclusie van transfergoeroe Romano. “Hij wil in de Eredivisie blijven spelen. Feyenoord drukt nu door, maar ook PSV is zeker nog in de race. Er is bij alletwee de clubs contact met FC Augsburg, maar de vraag is nu of de Eindhovenaren duidelijker gaan worden in wat ze willen.”

In de laatste berichten is nog geen transfersom genoemd, maar Augsburg zou een groot deel van de betaalde zestien miljoen euro voor Pepi terug willen zien. Dat bedrag werd overgemaakt aan zijn eerdere club FC Dallas.

Feyenoord zou wel alleen toe willen slaan als Augsburg bereid is om Pepi voor een betaalbare prijskaart te laten gaan. Het lijkt stuivertje wisselen tussen de Rotterdammers en PSV wie er de grootste kans maakt op de Amerikaans international, maar een concreet bod lijkt door beide partijen nog niet gedaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *