FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu in gesprek met Arsenal’

Het management van Orkun Kokcu zou om de tafel hebben gezet met Arsenal. Hier maakt het Turkse Fanatik melding van..

Het is niet voor het eerst dat de Londenaren geïnteresseerd zijn in een samenwerking met de international van Turkije, want die was een seizoen of twee geleden ook al in beeld bij The Gunners. Nu worden ze dus wéér aan de aanvoerder van Feyenoord gelinkt en het is al lang en breed geen geheim meer dat die een nieuwe stap wil zetten.

Volgens de bovengenoemde twee bronnen weet Arsenal dat het bieden wat de Rotterdammers betreft bij veertig miljoen euro begint. En dat zou betekenen dat het transferrecord van de kersverse landskampioen van de Eredivisie eraan gaat. Dat staat op dit moment immers nog op naam van Luis Sinisterra, die in de voorbije zomer voor 25 miljoen euro naar het Elland Road van Leeds United trok.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *