FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Benfica zet in op snelle komst van Orkun Kokcu’

Het Portugese Benfica wil serieus doorpakken voor Feyenoord-aanvoerder Orkun Kokcu. Ze willen hem op korte termijn vastleggen om zo andere clubs af te troeven. Hier maakt het Algemeen dagblad melding van.

“Met Benfica is het management van Kökçü al langer in gesprek en de Turkse international vindt de plannen die Roger Schmidt met hem heeft zonder twijfel zeer interessant”, aldus de ochtendkrant. Volgens het AD weten ze bij Feyenoord inmiddels al ‘zo goed als zeker’ dat Kökcü niet meer te houden is in deze zomer. Hoewel Benfica haast wil zetten achter de deal van de Feyenoorder, heeft de Turks international zelf zijn keuze nog niet gemaakt waar zijn toekomst ligt.

Financieel zou een transfer naar de Premier League voor zowel Kökcü als ook Feyenoord interessanter kunnen zijn dan Benfica, toch kan ook die constructie een flink bedrag opleveren voor de Rotterdammers. Eerder werd bij Enzo Fernandez door River Plate een enorme doorverkoopclausule bedongen bij een lagere transfersom, wat door de transfersom van de Argentijn naar Chelsea al heel snel heel lucratief werd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *