FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord pakt uit en haalt speler binnen van Volendam

Feyenoord heeft zich versterkt met Givairo Read. De 17-jarige verdediger komt over van FC Volendam en gaat in de onder 18 spelen van de Rotterdammers.

Dit heeft de club weten via haar digitale huis. Read tekent een contract tot 2026. De tiener doorliep de jeugdopleiding bij Zeeburgia en was sinds 2017 actief bij de Volendammers. Dit seizoen maakt de verdediger een stormachtige ontwikkeling door en daarom besloot Feyenoord toe te slaan.

“Na zes jaar bij FC Volendam gespeeld te hebben zie ik Feyenoord als een perfecte club om me verder door te kunnen ontwikkelen”, stelt Read op de clubsite van Feyenoord. “Mijn doel is om uiteindelijk Feyenoord 1 te halen, maar ik ben me er bewust van dat ik tot die tijd eerst nog vele stappen binnen Feyenoord Academy moeten maken.”

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, is blij met de komst van Read. “Met het aantrekken van Givairo halen we een moderne, snelle en tevens atletische vleugelverdediger in huis die voornamelijk opvalt door zijn aanvallende acties. We volgen Givairo al enige tijd en zijn vanzelfsprekend erg blij dat hij ervoor gekozen heeft om zijn loopbaan bij ons voort te zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *