FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt uit met nieuw bod op toptarget’

Feyenoord heeft een tweede bod bij FC Augsburg neergelegd voor aanvaller Ricardo Pepi. Hier maakt het medium 1908 melding van. Het eerste bod want de Rotterdammers hadden gedaan was namelijk niet toereikend genoeg.

Hij wordt al sinds lange tijd in verband gebracht met Feyenoord, die overtuigd zijn geraakt van de kwaliteiten van de spits. Bekend was al dat de Rotterdammers in onderhandeling waren met Augsburg en dat er een eerste bod op tafel lag. Pepi zou ook naar clubs uit andere Europese competities kunnen, maar blijft naar verluidt graag in de Eredivisie.

Hoe hoog de biedingen zijn is niet bekend, maar dat er flink wat betaald zal moeten worden komt doordat Pepi tot 2026 vast ligt bij Augsburg. Ook PSV is in de race om de handtekening van de Amerikaanse spits, maar momenteel wordt de focus vooral gelegd op het vinden van een nieuwe trainer. Pepi scoorde dit seizoen twaalf keer voor FC Groningen en was daarmee één van de weinige lichtpuntjes bij de Trots van het Noorden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *