FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil nog steeds toeslaan voor speler van Djurgarden IF’

Feyenoord blijft proberen om het grote Zweedse talent Lucas Bergvall naar Rotterdam te halen. Hier maakt het Twitter-account Scouts in Attendance melding van.

Hij was vorig jaar zomer al serieus in beeld bij Feyenoord. De Rotterdamse club ondernam verschillende pogingen om hem los te weken bij Djurgarden IF voor een plek in de jeugdopleiding, maar de zeventienjarige middenvelder besloot de Zweedse velden trouw te blijven. Hij tekende voor drie jaar bij diens huidige club.

Feyenoord is een jaar later nog altijd geïnteresseerd in Bergvall. De Rotterdamse club blijft zijn ontwikkeling volgen en wacht mogelijk op het juiste moment om toe te slaan op de transfermarkt. Het is niet duidelijk of dat moment deze zomer al daar is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *