FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Benfica ziet grootmacht naderen en wil snel toeslaan’

Benfica wist haast maken met de transfer van Orkun Kokcu. Volgens het Portugese medium Rekord ligt Arsenal namelijk op de loer voor hem.

De Londenaren zouden geen moeite hebben om de vraagprijs voor de Turks international op tafel te leggen. Kökcü lijkt echter zelf een voorkeur te hebben voor een vertrek naar Benfica, gezien de middenvelder denkt dat zijn kans op speeltijd daar een stuk groter is.

Benfica hoopt daarom met een creatieve constructie Kökcü alsnog binnen te kunnen halen. De Portugezen zouden bereid zijn om een transfersom van dertig miljoen euro te betalen en willen daarbij twintig procent van de transferrechten bij Feyenoord laten. Daardoor zouden de Rotterdammers flink kunnen profiteren bij een toekomstige transfer van Kökcü. Benfica gebruikte eenzelfde constructie ook bij het aantrekken van Enzo Fernández, die in de afgelopen transferperiode nog voor 120 miljoen euro werd verkocht aan Chelsea.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *