FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Calvin Stengs op de radar bij Feyenoord’

Calvin Stengs heeft zich in de belangstelling weten te spelen van Feyenoord. Hier maakt de krant de krant Nice-Matin melding van. Hij wordt dit seizoen door Nice verhuurd aan Royal Antwerp en pakte daar de dubbel.

Technisch directeur Marc Overmars wil Stengs dan ook graag langer vastleggen op De Bosuil, maar er zou dus concurrentie zijn van Feyenoord. Feyenoord wil in de zomer de flanken gaan versterken. Over Igor Paixão is men overtuigd, maar omtrent Alireza Jahanbakhsh en Javairo Dilrosun bestaan wel twijfels met het oog op de Champions League volgend seizoen. Huurling Oussama Idrissi keert in principe terug naar Sevilla.

In 37 wedstrijden voor Antwerp was Stengs, die bij AZ ook al onder Arne Slot speelde, goed voor drie doelpunten en negen assists. In 2021 betaalde Nice nog zestien miljoen euro voor Stengs, die tot medio 2026 tekende.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *