FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Stade Rennes wil miljoenen neertellen voor sterkhouder’

Het Franse Stade Rennes heeft zich in de strijd gemengd om de handtekening van Orkun Kokcu. Hier maakt het medium Footmercato melding van.

Het is al langer bekend dat Kökçü deze zomer openstaat voor een transfer. De spelverdeler geldt als prioriteit bij Stade Rennes, terwijl ook Benfica, en Tottenham Hotspur geïnteresseerd zijn. De aanvoerder van Feyenoord heeft al aangegeven dat het plaatje wel moet kloppen, waardoor een transfer naar Stade Rennes erg onwaarschijnlijk lijkt. De ploeg werd vierde in de Ligue 1 en greep naast Champions League-voetbal.

Een transfer naar Benfica lijkt wel tot de serieuze opties te behoren. De Portugezen zouden een recordbedrag voor de spelverdeler overhebben. Het is onbekend hoe Kökçü zelf tegenover een transfer naar de Ligue 1 of Portugal staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *