FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

WELVAERT IN DE KUIP! ‘Feyenoord bereikt akkoord met Dinamo Moskou’

Sebastian Szymanski blijft nog een jaar langer bij Feyenoord. Volgens het medium 1908 hebben de Rotterdammers namelijk een akkoord bereikt met zijn broodheer Dinamo Moskou.

Hij was zelf al langere tijd persoonlijk akkoord met een langer verblijf bij Feyenoord en hij stak dit in de media ook niet onder stoelen of banken. Door middel van de verlenging van de regels rond spelers uit Rusland en Oekraïne was het voor de Rotterdammers makkelijker om de Pool nog een jaar te strikken. Anders had de club tien miljoen euro moeten betalen voor de diensten van Szymanski. De middenvelder gaat daardoor met Feyenoord de Champions League in.

Het eerste seizoen van Szymanski bij Feyenoord was direct erg succesvol te noemen. De Pool liet vanaf het begin zijn klasse zien en behaalde uiteindelijk de titel met de Rotterdammers. Hij speelde in totaal 29 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin scoorde hij negen keer en gaf hij vier assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *