FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt 30 miljoen voor Kokcu, plus 20% doorverkoop’

Feyenoord en Benfica zouden een akkoord hebben bereikt over de transfer van Orkun Kokcu. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano vangen de Rotterdammers dertig miljoen euro voor hem en hebben ze daarnaast een doorverkooppercentage van twintig procent bedongen.

Het was al duidelijk dat Kökcü enorm hard op weg was naar Benfica, maar nu verzekert 1908 dat alles in kannen en kruiken is. Nadat een delegatie van de Portugezen naar Nederland kwam, is de deal nu rond. De exacte hoogte van het doorverkooppercentage van Feyenoord is ook bekend: de Rotterdammers behouden twintig procent van de transferrechten van Kökcü.

Daarnaast is er een vaste transfersom van dertig miljoen euro gemoeid bij de deal, zoals De Telegraaf al meldde. In Portugal gaat Kökcü een contract tot medio 2028 ondertekenen, terwijl er een afkoopclausule ter waarde van 120 miljoen in zijn contract komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *