FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kokcu-deal: ‘Feyenoord behoudt 25% van de transferrechten’

Er zijn meer details naar buiten gekomen over de deal tussen Feyenoord en Benfica over de transfer van Orkun Kokcu. Naar verluidt behouden de Rotterdammers 25% van zijn transferrechten. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De middenvelder is zelf inmiddels in Lissabon aangekomen om zijn transfer daar af te ronden. Kökcü krijgt in zijn contract een afkoopclausule van 120 miljoen euro. Hetzelfde bedrag dat in de verbintenis van Enzo Fernández stond die naar Chelsea vertrok.

Voor Feyenoord is het doorverkooppercentage bij de overstap van Kökcü een belangrijke slag. Benfica staat bekend als een club die spelers regelmatig voor enorme bedragen aan topclubs verkoopt. Joao Felix, Darwin Nuñez en Ruben Dias zijn voorbeelden van het transferbeleid van de Portugezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *