FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Napoli snuffelt bij Feyenoord voor zomeraankoop’

Met zijn goede spel bij Feyenoord heeft de Slowaakse mandekker David Hancko zich in de belangstelling gespeeld van de Italiaanse kampioen Napoli. Ze willen hem halen als vervanger van Kim Min-jae mocht deze vertrekken. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo melding van.

Hij meldt dat naast de Feyenoord-verdediger ook Nikola Milenković van Fiorentina in de belangstelling staat van Napoli. Hancko werd afgelopen zomer nog voor een slordige zeven miljoen euro overgenomen van Sparta Praag.

De Slowaak liet in zijn eerste seizoen in Rotterdam direct een uitstekende indruk achter en groeide uit tot een belangrijke steunpilaar in de achterhoede. Hoewel Hancko op de radar zou zijn verschenen bij de Italiaans landskampioen is de belangstelling vooralsnog nog niet concreet. De linkspoot speelde dit seizoen 45 wedstrijden voor Feyenoord en maakte daarin vijf doelpunten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *