FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Inter, Napoli en Milan azen op Feyenoorder’

Het Spaanse Atletico Madrid is nog altijd zeer geinteresseerd in Feyenoord-spits Santiago Gimenez. Hier maakt de internationale scout Morris Pagniello melding van.

“Ik kan onthullen dat zij één van de meest geïnteresseerde clubs zijn”, aldus Pagniello. “Maar er zijn veel clubs met belangstelling zoals Internazionale, Napoli en AC Milan. En ook clubs uit Engeland.”

De Spaanse topclub zou volgens Pagniello onder meer de mogelijkheid bespreken dat Gimenez deze zomer wordt vastgelegd en hij de voorbereiding in Madrid meedraait. Als de kans op speeltijd vervolgens gering is zou hij weer aan Feyenoord kunnen worden verhuurd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *