FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Topper wil het liefste bij Feyenoord blijven spelen’

Er is de nodige interesse voor Feyenoord-spits Santiago Gimenez maar de Mexicaanse scherpschutter zou besloten hebben om ook na de zomer in Rotterdam-Zuid te spelen.

In de podcast Kick-Off van De Telegraaf laat Marcel van der Kraan weten: “Ik heb begrepen dat Giménez zichzelf nog niet klaar acht voor een hele grote stap. Hij heeft alleen dit seizoen al gezien dat hij nog stappen moet maken bij Feyenoord. Hij heeft niet alles gespeeld, heeft het eerste half jaar veel op de bank gezeten. Achteraf zou je dat een verkeerde keuze kunnen vinden van Slot, maar dat vind ik niet.”

Van der Kraan vervolgt zijn verhaal: “Ik denk dat Slot toen heeft ingezien dat deze jongen nog veel fitter moest worden en vanuit Mexico is gekomen met een heel andere fysieke gesteldheid. Fysiek is hij nog steeds niet de sterkste. In de kwartfinale werd hij opgevreten door zo’n man als Chris Smalling. Bij Atlético Madrid moet je elke week dat soort wedstrijden spelen.”

Giménez lijkt dus niet voornemens om Feyenoord deze zomer al te verlaten. Van der Kraan vervolgt: “Ik denk dat hij de afgelopen weken na het kampioenschap duidelijk heeft aangegeven dat hij nog heel veel te leren heeft bij Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *