FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Clubicoon stoort zich enorm aan ‘prietpraat’ over Feyenoord-deal

Willem van Hanegem stoort zich aan de kritiek die er heerst over de Kokcu-deal. Volgens vele mensen zou Feyenoord namelijk niet het onderste uit de kan voor hem hebben gehaald. Het clubicoon is het daar niet mee eens.

“Dat vind ik dus prietpraat”, concludeert Van Hanegem in het Algemeen Dagblad. “Dertig miljoen voor Kökcü is toch een prima bedrag? Ja, hij was hier en daar de speler van het jaar, hoor je dan. Nou, dat zal allemaal wel. Die klassementen worden vaak een beetje in elkaar gedraaid, daar moet je geen verkeerde conclusies aan verbinden.”

Van Hanegem vervolgt: “Kökcü had een prima einde van het seizoen, maar lange tijd was het allemaal niet zo indrukwekkend hoor. En dat gaf hij zelf ook aan, de slaapproblemen maakten het niet makkelijk voor hem. Wat ik nog gekker vind, is dat er mensen zeggen dat hij niet naar Benfica moet gaan. Dat bepaalt hij toch zelf?”

De Kromme kan er wel begrip opbrengen. “Donny van de Beek en Davy Klaassen gingen naar de Premier League, maar mislukten volkomen. Kökcü kiest voor een schitterende club in een heel andere competitie. Dat vind ik eerder slim dan dom. En als die club dan meer geld dan ooit wil uitgeven, dan moet je daar tevreden over zijn als supporter van Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *