FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DONE DEAL! Feyenoord haalt verdediger op uit de Premier League

Feyenoord heeft zich versterkt met de Belgische mandekker Antef Tsoungui. Hij komt transfervrij over van Brighton en tekent in Rotterdam een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Hij groeide op in Engeland en speelde de afgelopen jaren, met een uitstapje naar Chelsea, in de jeugdopleiding van Brighton. Eerder dit jaar kreeg hij bij Lommel SK in een korte uitleenbeurt de kans om in een eerste elftal te spelen. Hij kwam tot vijf officiële duels. Komende zomer maakt hij de overstap naar Feyenoord, waar hij in de Onder-21 ploeg zal instromen.

Tsoungui kan niet wachten tot hij in actie kan komen voor zijn nieuwe club. “Het spreekt voor zich dat ik erg trots ben om bij een club te mogen tekenen die een prachtige historie bezit, in een geweldig stadion speelt en uitzinnige supporters heeft. Ik wil iedereen laten zien wat ik in huis heb”, laat hij weten op de clubwebsite.

Mark Ruijl, Head of Scouting van Feyenoord, is enthousiast over de aanwinst. “Antef is een zeer getalenteerde voetballende verdediger die beide posities centraal achterin kan invullen. Wij zijn ervan overtuigd dat Antef zich verder gaat ontwikkelen tot een zeer complete speler. We gaan hem de komende jaren dan ook intensief ondersteunen in zijn ontwikkeling en tevens in overleg met hem de juiste route uitstippelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *