FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verliest de strijd om 23-jarige middenvelder’

Feyenoord lijkt een streep te kunnen zetten door de komst van Hugo Vetlesen. De middenvelder is namelijk hard op weg naar het Belgische Club Brugge. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Vandaag staat Vetlesen’s medische keuring op het programma bij Club Brugge. Wanneer deze succesvol doorlopen wordt, draagt de 23-jarige Noor de komende seizoenen de clubkleuren van de nummer vier van België.

In principe heeft Feyenoord met Quinten Timber, Mats Wieffer en Thomas van den Belt meerdere opties op het centrale middenveld om het vertrek van Orkun Kökçü op te vangen; toch gaat de club de markt verkennen om een vervanger te zoeken. Er speelt op dit moment niets concreets. Vervanging komt alleen wanneer de juiste optie zich voordoet in de markt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *