FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord reserveert vier miljoen voor nieuwe klapper’

Feyenoord wil uitpakken met de komst van de Griekse middenvelder Sotiris Alexandropoulos. Hier maakt het Portugese medium Record vandaag melding van. Hij staat onder contract bij Sporting Lissabon en wordt in Rotterdam gezien als mogelijke opvolger van Orkun Kokcu.

Hij werd pas een jaar geleden door Sporting overgenomen van Panathinaikos, maar lijkt nu alweer te gaan vertrekken. Verschillende Nederlandse en Belgische clubs zouden interesse hebben, waarbij Feyenoord de voornaamste kandidaat zou zijn. De Rotterdammers hebben volgens Record al geïnformeerd bij Sporting. Aan de Griek hangt een prijskaartje van vier miljoen euro.

Alexandropoulos doorliep de jeugdopleiding van Panathinaikos en speelde later 77 officiële wedstrijden in het eerste (2 goals en 4 assists). Afgelopen zomer betaalde Sporting vier miljoen euro voor zijn komst, maar zijn verblijf in Lissabon werd nog geen groot succes. In totaal kwam hij in slechts 13 wedstrijden in actie. Bij Sporting ligt hij nog vast tot medio 2027.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *