FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord weet genoeg en zet in op contractontbinding’

Feyenoord wil af van de Ghanese aanvaller Christian Conteh. De Rotterdammers zijn dan ook begonnen om zijn contract te ontbinden. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Hij wist de verwachtingen bij Feyenoord niet waar te maken, mede als gevolg van blessureleed. De landskampioen heeft geprobeerd om hem er bovenop te krijgen middels uitleenperiodes bij FC Dordrecht en Dynamo Dresden. Dat is niet voldoende gebleken voor een nieuwe kans.

In dienst van Feyenoord speelde Conteh maar twee officiële wedstrijden. Het betrof de Eredivisie-wedstrijden tegen RKC Waalwijk in het seizoen 2020-2021. Het blijft dus vrijwel zeker bij twee optredens nu de club zijn contract wil ontbinden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *