FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Heerenveen wil Van Ewijk-opvolger ophalen bij Feyenoord’

SC Heerenveen wil zaken doen met Feyenoord. Ze zien namelijk in Denzel Hall een prima vervanger van Milan van Ewijk. Laatstgenoemde staat voor een vertrekt bij de Friezen. Hier maakt Voetbal International melding van.

De 22-jarige Hall werd afgelopen seizoen door de Rotterdammers verhuurd aan ADO Den Haag, waar hij een vaste waarde was. In de Keuken Kampioen Divisie kwam de verdediger tot 32 wedstrijden. Hall is door zijn prestaties bij ADO in beeld gekomen bij Heerenveen.

De Friezen hebben al aangeklopt bij Feyenoord, waar Hall nog een contract heeft tot medio 2024. De verdediger maakte al zijn debuut voor het eerste elftal, maar kwam niet verder dan twee optredens. Heerenveen ziet in Hall de geschikte opvolger van Van Ewijk, die staat voor een vertrek uit Friesland. De Friezen hopen daarnaast de komst van Charlie Webster af te ronden, die op huurbasis moet overkomen van Chelsea.

One thought on “‘Heerenveen wil Van Ewijk-opvolger ophalen bij Feyenoord’

  1. alleen als Milan van Eeuwijk richting de Kuip komt kunnen we zaken doen en Denzell Hall inruilen, lijkt mij een goede deal

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *