FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord ziet middenvelder definitief verkassen naar Belgie

Het jonge Feyenoord-talent Dermane Karim verruilt Rotterdam voor een avontuur bij het Belgische Lommel. Aan zijn dienstverband bij ‘De Stadionclub’. komt na 18 maanden dus een einde.

Eerder deze week werd al duidelijk dat Karim Feyenoord zou verruilen voor de City Football Group, de organisatie die aandelen heeft in voetbalclubs in diverse landen. Het was nog de vraag bij welke club Karim precies zou belanden. Nu blijkt het om Lommel te gaan. Feyenoord ontvangt met 1,6 miljoen euro nog een aardige transfersom.

De international maakte in de winter van 2022 de move van Planète Foot naar Feyenoord. Hij kwam in de jeugdopleiding tot 34 duels in de Onder-21 ploeg. Hierin was Karim goed voor drie goals en drie assists. In Rotterdam-Zuid heeft hij nog een verbintenis tot medio 2026, maar de kans dat die nog wordt uitgediend is nihil.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *