FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Santiago Gimenez en aanhang nemen beslissing over volgend seizoen’

Santiago Gimenez speelt ook volgend seizoen voor Feyenoord. Hij heeft dit tegenover de Mexicaanse media hebben aangegeven. De scherpschutter heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club uit Rotterdam-Zuid.

kan terugkijken op een fantastisch seizoen bij Feyenoord. In 45 officiële wedstrijden schoot en kopte de spits maar liefst 23 keer raak, waarvan vijftien keer in de Eredivisie. Een fraai moyenne getuige het feit dat Danilo Pereira voor de winterstop nog veelvuldig de voorkeur kreeg van trainer Arne Slot.

Met zijn doeltreffende optredens had Giménez een groot aandeel in het kampioenschap van Feyenoord. De Mexicaan heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van menig club uit de Europese topcompetities. Daarbij vielen Atlético Madrid en SS Lazio als opties.

Giménez lijkt deze zomer echter nog in Rotterdam-Zuid te blijven. De entourage van de Feyenoord-aanvaller heeft duidelijk gemaakt dat er geen concrete aanbiedingen liggen. Daarnaast zou hij dusdanig op zijn plek zijn dat een transfer niet de voorkeur geniet na slechts één seizoen in Europa.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *