FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord gewaarschuwd voor Georginio Wijnaldum

Journalist Valentijn Driessen is niet bijster positief over een mogelijke terugkeer van Georginio Wijnaldum in de Eredivisie. PSV wil hem graag hebben en ook Feyenoord heeft interesse in de ervaren middenvelder.

In een video-item van De Telegraaf spreekt Driessen zijn vraagtekens uit. De chef voetbal van de krant stelt: “Ik denk dat het goed voor hem is om terug te keren naar Nederland, maar of hij de speler is die Feyenoord of PSV verder helpt moeten we afwachten. Als je hem ziet lopen denk je echt dat hij een bulk stenen op zijn rug heeft.”

“Het loopt niet meer”, concludeert Driessen. “Dat vind ik eigenlijk niet zo raar, want hij maakte op zestienjarige leeftijd zijn debuut en heeft natuurlijk altijd verschrikkelijk veel arbeid geleverd. Hij ging maar door, misschien is het pijpje wel leeg nu.”

Driessen besluit: “Hij brengt natuurlijk wel een bak ervaring met zich mee, en zoals je vroeger zag bij bijvoorbeeld Cocu en Van Bommel kan zo’n terugkeer goed of slecht uitpakken, maar in zijn geval is het echt afwachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *