FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dennis te Kloese heeft volgende klapper in het vizier’

Feyenoord heeft een oogje op de 20-jarige Otto Rosengren. Alleen zijn ze niet de enige club die achter hem aan zitten. Ook het Zweedse Malmo hoopt hem vast te leggen en zouden zelfs al een bod van 775.000 euro hebben gedaan op hem. Hier maakt het medium Expressen melding van.

“Volgens de informatie van Expressen onderhandelen Malmö FF en Mjällby momenteel intensief over een transfer. De partijen moeten echter nog de laatste details oplossen voordat een deal helemaal rond is”, aldus Expressen.

SC Heerenveen-watcher Marcel Koppers weet te melden dat ook de Friese club Rosengren op een lijstje heeft staan, zo schrijft hij op Twitter. “Malmö FF heeft tweede bod uitgebracht op Otto Rosengren (20), die ook op lijstjes van SC Heerenveen en Feyenoord staat. De Friezen zullen echter eerst willen verkopen (bijv. Haye of Halilovic) voordat ze een middenvelder halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *