FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord stopt de samenwerking na 33 minuten

Christian Conteh is niet langer meer speler van Feyenoord. De Rotterdammers hebben het contract met hem ontbonden. Hij kan nu opzoek naar een andere club.

Hij kwam in de zomer van 2020 over van 1. FC Sankt Pauli. Mede door blessureleed wist de buitenspeler nooit door te breken in Rotterdam. In totaal kwam Conteh maar tot twee officiële duels voor Feyenoord.

De aanvaller werd in de voorbije seizoen voortdurend uitgeleend door Feyenoord, dat Conteh stalde bij SV Sandhausen, FC Dordrecht en SG Dynamo Dresden. Bij laatstgenoemde club was de aanvaller afgelopen seizoen drie keer trefzeker in de 3. Liga.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *