FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Afgehaakt Feyenoord meldt zich opnieuw voor toptransfer’

Feyenoord is weer terug in de strijd om Ricardo Pepi. Hier maakt het medium 1908 melding van. De Rotterdammers zouden zich opnieuw hebben gemeld bij zijn werkgever FC Augsburg.

Feyenoord heeft met Santiago Gimenez en Danilo Pereira twee spitsen in huis, maar hoopt nog steeds Pepi aan de selectie van trainer Arne Slot toe te voegen. Die wens zou deze week opnieuw zijn overgebracht op Augsburg, de huidige werkgever van de Amerikaanse spits.

Pepi moet minimaal acht miljoen euro kosten en Augsburg, dat anderhalf jaar geleden nog zestien miljoen voor hem betaalde aan FC Dallas, werkt alleen mee aan een transfer als er een doorverkooppercentage in zit. Die zou moeten liggen op 25 procent – of iets minder.

Het is nog niet duidelijk waar de voorkeur van Pepi ligt, maar na zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen benadrukte hij graag in de Eredivisie actief te blijven. De international van de Verenigde Staten scoorde afgelopen seizoen 12 keer in 29 competitiewedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *