FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Samba in de Kuip staat voor ware klappertransfer’

Feyenoord-flitser Igor Paixão mag zich in de belangstelling heugen van AC Milan. Dit laat hijzelf weten tijdens een interview met Rádio Difusora. De grootmacht zou contact hebben gezocht met zijn zaakwaarnemer.

Feyenoord haalde hem afgelopen zomer voor 5 miljoen euro van Coritiba FC. In Rotterdam kreeg hij van Arne Slot veel speelminuten en kwam hij uiteindelijk op 37 officiële wedstrijden te staan. Daarin was Paixão goed voor 9 doelpunten en 6 assists, waarmee hij een bijdrage leverde aan het binnenhalen van het kampioenschap.

Dat is AC Milan ook opgevallen. Paixão beweert namelijk dat de club heeft laten weten dat het de buitenspeler nadrukkelijk volgt en dat het mogelijk een bod wil uitbrengen. Waar de voetballer het in de havenstad uitstekend naar zijn zin heeft, geeft hij geen duidelijkheid over hoe hij er zelf in staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *