FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Tijd voor actie: ‘Feyenoord moet nu doorpakken voor topaanwinst’

Feyenoord en PSV willen deze zomer dolgraag uitpakken met de komst van Crysencio Summerville. Alleen hebben ze nu flinke concurrentie gekregen in de strijd om hem. Everton wil hem namelijk ook graag overnemen van het gedegradeerde Leeds United. Hier maakt het Engelse medium The Telegraph melding van.

Leeds wil zón vijftien miljoen euro voor het grote talent ontvangen. Oefenmeester Sean Dyche zou de 21-jarige Rotterdammer in ieder geval graag zien komen, evenals Anthony Elanga van Manchester United overigens. Ook de jonge Zweed kost vijftien miljoen, maar The Toffees zitten (ondanks sportieve sores) niet om geld verlegen.

Kiest Summerville voor een vervolg van zijn carrière op Goodison Park, dan is dat een hard gelag voor zowel Feyenoord als PSV. 1908.nl wist onlangs te melden dat trainer Arne Slot onlangs een uur met de aanvaller heeft gebeld om hem van een terugkeer naar De Kuip te overtuigen.

De Telegraaf meldde over de international van Jong Oranje en PSV: “Inmiddels heeft de club zich ook gemeld bij Crysencio Summerville. De 21-jarige oud-speler van Feyenoord, FC Dordrecht en ADO Den Haag wordt gezien als een potentiële versterking van de aanval. Summerville is een snelle buitenspeler, die afgelopen seizoen 31 duels in de hoofdmacht van Leeds afwerkte en daarin tot vier goals en twee assists kwam.”

“De naam van Summerville, die zowel op de rechter- als linkerflank uit de voeten kan, is in meerdere scenario’s de revue gepasseerd bij PSV. Zo zou de oud-jeugdspeler van Feyenoord voor een kwaliteitsimpuls kunnen zorgen als Johan Bakayoko, voor wie in januari al Paris Saint-Germain in de markt is, niet te behouden is. Ook aan Summerville hangt een fors prijskaartje met een geschatte transferwaarde van acht à tien miljoen euro”, aldus de Nederlandse krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *