FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Buitenspeler heeft transfernieuws voor Feyenoord’

Feyenoord, PSV en Everton azen allen op de handtekening van Crysencio Summerville. Momenteel komt de 21-jarige buitenspeler met Oranje in actie op het EK onder de 21 en sprak met de NOS.

Hij staat nog tot medio 2026 onder contract bij Leeds United, maar of hij volgende seizoen nog voor de degradant speelt is zeer de vraag. De buitenspeler kreeg al het nieuws mee, maar probeert zich tijdens het toernooi in Georgië niet met een transfer bezig te houden.

“Ik zie en lees hier en daar wel wat dingetjes, maar ik focus me op dit toernooi. Ik heb ook bewust aan mijn zaakwaarnemer gevraagd om pas na het EK die informatie aan mij te geven. We kunnen een prijs pakken, de rest zien we later wel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *